SIKERES OTTHONI MUNKA BIZTONSÁGOS HAVI JÖVEDELEM

Az oldalon található információk segítséget nyújtanak egy sikeres biztonságos, valóban szebb jövő eléréséhez. Csak kipróbált, működő lehetőségeket ajánlunk.

 

Kedves Érdeklődő!

Köszöntelek egy új élet kezdetén! És ezek nem csak üres szavak, ezt megígérhetem!

Én Jarábik Sándor vagyok, és éveken keresztül hagytam magam lebeszélni erről a lehetőségről, Most viszont találkoztam valakivel aki beavatott az üzleti részébe, és csak annyit mondhatok hogy fantasztikus. Olyan egyszerű, valódi pénzkereseti lehetőségre találtál, ami működik! Éppúgy, mint nekem, vagy sok ezer más csatlakozónak szerte a világban. Ha csak 1-2 órád van naponta, akkor lehet egy kiegészítő jövedelmed (kb. 80.000 Ft), ha pedig 4-5 órát is tudsz ráfordítani, akkor pedig ez lehet a fő megélhetésed (kb. 850.000 Ft). Ez nem ámítás vagy becsapás, mint ahogy sajnos sok helyen szédítik az embereket, itt ez a valóság. Ezt be is bizonyítom, amennyiben érdekel a lehetőség.

http://future.ws/

Kezdjük az elején!

Akiknek ezt az egész különleges lehetőséget köszönhetjük, az két amerikai üzletember, Michael Starr Reed és Alan Ezeir, akik 1999-ben alapítottak egy céget amerikában GDI vagy teljes néven Global Domains International Inc., amely domain nevek értékesítésével és tárhelyek szolgáltatásával foglalkozik.

Alapítók

A cég ma az USA-ban a Top500-ban van és azon belül is a Top50-ben. Hogy ez mit is jelent? Azt, hogy akik a Top500 vagy a Top50-ben vannak, gazdaságilag a leggyorsabban növekvő vállalatok közé tartoznak, ami természetesen nagyon nagy dolog! Szóval aki egy ilyen hullámot meglovagol, azt anyagilag nagy magasságokba röpítheti, mégpedig elég rövid idő alatt! A lehetőségek a bevételszerzésre gyakorlatilag szinte korlátlanok! A havi néhány száz dollártól egészen a néhány ezer vagy tízezer dollárig vagy még tovább is terjedhetnek! A GDI a kizárólagos regisztrátora a .WS (azaz a website) típusú domain neveknek! Ezért is egyedülálló ez a lehetőség! A GDI Magyarországra 2005 Februárjában érkezett.

A GDI 2002-ben a világ 500 legsikeresebb cégei közül a 37. helyet foglalta el, 2006 júniusában pedig a hónap network marketing cégének választották.

 

Inc 500

2004-ben kezdték el értékesíteni a terméküket MLM, azaz hálózatos (Multi Level Marketing) formában, így érdekeltté téve a vásárlókat (tagokat), hogy építsék a SAJÁT üzletüket, és bevételre tegyenek szert. 

A termék egy informatikai szolgáltatási csomag, amiben minden benne van ami szükséges bárkinek arra, hogy profi módon megjelenjen az interneten, akár magánszemély vagy vállalkozó! A csomag tartalma a teljesség igénye nélkül a következő:

- 1 db domain név, hozzá 100 MByte tárhely
(pl. www.az-en-uzletem.ws vagy www.az-en-weblapom.ws)
- 10 db -a saját domain-edhez tartozó- emailcím, hozzá emailcímenként 1 GB tárhely
(pl. kiss.pista@az-en-uzletem.ws vagy ugyfelszolgalat@az-en-uzletem.ws)
- FTP elérés
- Weboldalkészítő program profi sablonokkal
- WordPress tartalomkezelővel létrehozható további 5 weblap
- Drupal tartalomkezelővel létrehozható további 5 weblap
- Képgaléria, fórum létrehozásának lehetősége
- Profi online iroda, ahol mindent kezelni lehet
- Web-es email felület, levélíráshoz, küldéshez, szerkesztéshez stb..
- Több angol és sok más idegen nyelvű profi toborzó weblap (automata weblapok)

GDI member area

Plusz ráadásként:
- több magyar nyelvű profi toborzó weblap (automata weblapok) – ezt csak a mi hálózatunkba tartozó tagok kaphatják meg kizárólag!
- számtalan segédanyag angolul, magyarul

GDI team

Ennyit a cégről és a szolgáltatásáról, remélem annyit már látsz te is ezekből az információkból, hogy tőkeerős, megbízható cégről van szó és minőségi szolgáltatásról. Természetesen nem kell semmit elhinned (ettől még ugyanolyan jól működik ha csinálod), járj utána, győződj meg magad a tényekről.

GDI HQ

Beszéljünk a munkáról, mit is kell itt csinálni!

Mi regisztrált tagjai a rendszernek, hivatalos, független ajánló partnerei vagyunk a cégnek. Feladatunk –mint a nevében is olvasható- a cég termékének és az üzleti lehetőségnek az ajánlása, propagálása különféle módszerekkel pl.: emailben, hirdetésekben, közösségi oldalakon, személyes kapcsolatok útján és még több eszköz igénybevételével. A módszereket természetesen megtanítjuk, sőt folyamatos segítséget kapsz a munkához. Mindezt otthonról ki sem mozdulva, a számítógépünkön végezzük. Aki érdeklődik az ajánlatunk iránt, annak pedig bemutatjuk ezt a tájékoztató oldalt, ahol megtudhatja, megértheti, hogyan és milyen munkával kereshet pénzt könnyedén és kényelmesen az otthonából. Ha kétségeid lennének az üzlet működését illetően, akkor nézd meg ezt az oldalt, itt sikeres embert láthatsz, akiknek ez működik!Kattints ide a minősült munkatársak oldalára!

Internetező nő

Ismerjük meg a cég roppant egyszerű marketingtervét vagy egyszerűbben fogalmazva hogyan jön a pénz!

Valóban egy nagyon egyszerű marketingterve van a GDI-nek ami azt mondja, hogy minden olyan regisztrált után aki a te ajánlásod folytán regisztrált, fizet a cég 1-1 dollártminden hónapban ha te is és a munkatársaid is a Basic-be regisztráltatok. Ha te a Premium-ba regisztráltál, akkor azok után a regisztráltak után akik a Premium-ba regisztrálnak, 5-5 dollárt kapsz havonta. Ezt a pénzt nem csak azok a regisztráltak után fizeti ki, akik közvetlenül hozzád regisztráltak, hanem akik a te munkatársadhoz vagy a munkatársad munkatársához regisztrálnak egészen ötödik szintig. Ha nem érted, itt egy elméleti rajz, hogyan értendő a marketing:

marketingtervHa így már világos, akkor most nézzük meg forintosítva mit is jelent ez!

Jutalékszámítás

Tehát ha te a rajz szerint öt regisztráltat hozol és ugyanezt teszik a munkatársaid is (miért ne tennék, hiszen ők is pénzt akarnak keresni!), akkor az ötödik szintig 3905 fő lesz a csapatodban, ami nem túl bonyolult számítás után azt jelenti, hogy 3905 dollár lesz a jövedelmed havonta abban az esetben, ha te is és a regisztráltjaid is a Basic-be regisztráltak! (Egy átlagos magyar 8 órás munkabére kb. 400 – 600 dollár/hó) Ha te és a regisztráltak közül valahányan a Premium-ba regisztráltok, akkor természetesen ettől több lesz, hiszen ezekben az esetekben 5-5 dollárt kapsz fejenként és havonta a Premium tagok után. Biztos felmerül most benned az a kérdés, hogy mi van, ha nem a rajz szerint történnek a regisztrációk ugye? Ezt is könnyen megtudhatod, ha használod a jövedelem-kalkulátort. Kísérletezz vele bátran és győződj meg róla saját szemeddel, hogy ez itt valóban így működik! Mutatok néhány csekket, amiből meggyőződhetsz róla, hogy egy jól működő üzletre bukkantál. 

Remélem kipróbáltad a jövedelemkalkulátort és tetszett amit láttál? Már csupán két fontos információ ahhoz, hogy eldönthesd, csatlakozol a sikeres csapatunkhoz, vagy „majd még meggondolom” jelszóval hagyod elmenni magad mellett ezt a rendkívüli lehetőséget.

Nézzük a költség oldalát!

Ha a Basic-be regisztrálsz, akkor havonta 10 dollárnak megfelelő forint összeget fizetsz a szolgáltatásért, ami már egy hónap után megtérül, ha csinálod és jól csinálod. Amennyiben a Premium-ba regisztrálsz (nem kötelező), akkor ez további 40 dollárnak megfelelő forintodba kerül havonta, de ne feledd így magasabb jutalékot kapsz és a szolgáltatásban is többet kapsz a pénzedért. Ezt a szolgáltatást használnod kell a munkádhoz, hiszen a honlapodon mutatod be az érdeklődőknek a lehetőséget. Ezen kívül semmilyen más költsége nincs a tevékenységnek!

Dombornyomott hitelkártyaPayPal

A regisztrációhoz szükséged lesz egy dombornyomott (MasterCard, Visa, American Express) vagy pedig úgynevezett webes vagy internetes kártyára, mert a fent említett havidíjat ezzel fizetheted. Ha van Paypal számlád, akkor még az is alkalmas erre.

7 nap ingyen

Végezetül egy ajándék a GDI-től neked: Amennyiben regisztrálsz, a cég ad neked hét nap ingyenes kipróbálási lehetőséget ajándékba. Vagyis hét napig költség mentesen tudod végezni a munkát, mindent ki tudsz próbálni élesben a gyakorlatban, meg tudod nézni a saját online irodádat. A regisztráció természetesen bármikor törölhető, ha a hét nap letelte előtt teszed, akkor kipróbáltad és nem került egy filléredbe sem! Persze miért tennéd, amikor már kipróbáltad és ráéreztél a lehetőségre, a pénz ízére? Várunk szeretettel a csapatba! Igyekezz, hiszen minél előbb kezded el, annál hamarabb kereshetsz ezzel pénzt! Változtasd meg az életed most! Dönts és regisztrálj! 

 

 https://www.website.ws/orderflow/index.dhtml?sponsor=jalexebb&fname=&lname=

Még mindig kétségeid vannak? Nem tudsz dönteni? Segítek!

Nekem működne ez? – Igen egyszerű dolgokat kell tenni, amit Te is meg tudsz csinálni!

Költséges ez? – Nem, mindössze a havi 10 dollár költsége van, ez már 1-2 hónap után megtérül!

Nincs bankkártyám. – Néhány száz forintos éves díjért kérhetsz webes kártyát a bankoknál.

Adjam meg a kártyám adatait? És ha lenyúlják a pénzt? – A cég 1999 óta működik világszerte, még soha nem vettek le pénzt senkitől indokolatlanul. Szerinted létezne még ha ilyenek történnének?

Kevés az időm. – Napi 1-2 óra ráfordítással el lehet kezdeni, már így is működik!

Soha nem csináltam még ilyet. – Mindent megtanítunk, folyamatos segítséget kapsz a munkához.

Megéri? – Rendszeres munkával folyamatosan növekvő jövedelmet tudsz elérni, ami egy szint után már nélküled is működik!

Hogyan tudom elkezdeni? – Regisztrálj be (megfelelő bankkártya kell hozzá!), 7 napig próbáld ki ingyenesen (nem kockáztatsz semmit!), ismerkedj meg az online irodáddal, csináld és meglátod, hogy működik!

Eddig jutva az olvasásban a te érdekedben nagyon remélem már eldöntötted, hogy regisztrálsz és megváltoztatod az életed. Ha nem így lenne, ha tévednék, akkor lehet, hogy te nem is akarod a változást ugye? Akkor minden jót a mókuskerékben! Éld tovább azt az életet mint eddig és nélkülözd tovább azokat a dolgokat, amiket tudod jól, hogy te is megérdemelnél! Tévednék? Rendben itt egy utolsó esély:

Kattints ide és élj úgy, ahogy TE szeretnél! 

https://www.website.ws/orderflow/index.dhtml?sponsor=jalexebb&fname=&lname=

 

 

Figyelem!

Regisztrálni csak PayPal számlával, internetes kártyával vagy dombornyomott bankkártyával tudsz. Már a regisztrációnál szükséged lesz a kártya adatokra attól függetlenül, hogy csak 7 nap elteltével kell fizetned. A kártya adatok regisztrációja nagy fokú biztonsági rendszeren keresztül történik, ezért teljesen biztonságos. 1999. óta még egyszer sem volt semmilyen probléma ezzel. A cég a biztonságra igen nagy figyelmet fordít, efelől egészen nyugodt lehetsz. Természetesen a regisztrációdat bármikor töröltetheted a 7 ingyenes nap lejárta előtt vagy utána is.

Csak tőled függ, hogyan döntesz! Ha teszel érte menni fog, hiszen az általunk kidolgozott módszerekkel ez bárkinek sikerül. Ha nem hiszed, gyere és tapasztald meg! Mit veszíthetsz? Ne feledd, ingyenes képzést biztosítunk interneten keresztül!

Semmit! Hisz el tudsz indulni 2.200 Ft–os havi díjjal. Tájékozódj! Mennyibe kerül egy online marketing tanfolyam? Mennyiért csinálnak Neked egy profi honlapot? Sorolhatnám tovább, de Te is tudod, hogy 2200 Ft–ért ezt sehol nem kaphatod meg. Nálunk ezeket mindet megkapod, és mellette pedig elindul egy olyan üzleted, amiből életed végéig meg tudsz majd élni.

Sőt! Az üzleted örökölhető! Úgy értsd, ez olyan mintha a nyugdíjadat örökölhetnék a gyerekeid. Tudom, hogy már alig várod, hogy valós pénzt keress. Innentől minden csak rajtad múlik.

Érdekel a lehetőség, de nem tudsz dönteni? Tudni szeretnéd hogyan teremthetsz biztonságot és gondtalan életet szeretteidnek? Azt akarod, hogy tisztán lásd, hogyan termel neked elegendő pénzt ez az egyedülálló lehetőség? Nem szeretnéd elveszíteni ezt vissza nem térő alkalmat? Csupán annyit kell tenned, hogy kérj további információkat! Miért ne kérnél, ingyenes! Akkor…

http://freedom.ws/index.dhtml?sponsor=jalexebb

U.i.: Hazánk gazdaságpolitikájától független, hosszú távú, valós szervezetben keletkező, dollárban elszámolt, törvényes és tisztességes jövedelmet kevesen ajánlanak manapság. Ha szeretnéd kipróbálni 7 napos ingyenes és kockázatmentes regisztrációs lehetőségünket (amit mindenképpen ajánlok), a szükséges segédleteket az oldalon fentebb megtalálod. Keress bizalommal!

 


  • Elérhetőségek

    Telefon: 3630-317-4731

    Skype: jalex54

    e-mail: jarabiksandor@gmail.com
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 9
Heti: 34
Havi: 138
Össz.: 23 120

Látogatottság növelés
Oldal: SIKER PÉNZ BIZTONSÁG
SIKERES OTTHONI MUNKA BIZTONSÁGOS HAVI JÖVEDELEM - © 2008 - 2019 - siker-penz-biztonsag.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »